Украинско-българска онлайн бизнес конференция "Активизиране на икономическото сътрудничество между Украйна и България. Предизвикателствата на COVID-19"

На 30 октомври 2020 г. Посолството на Украйна в Република България организира и проведе в онлайн формат украинско-българска бизнес конференция „Активизиране на икономическото сътрудничество между Украйна и България. Предизвикателства пред COVID-19.

Посланикът на Украйна Виталий Москаленко отбеляза последните постижения на Украйна по пътя към европейската и евроатлантическата интеграция, очерта динамиката на търговско-икономическото сътрудничество между Украйна и България, както и перспективите за увеличаване на инвестиционното сътрудничество между двете държави.

На събитието бяха представени и успешни примери за украинско-българско търговско, икономическо и инвестиционно сътрудничество.

Бизнес конференцията беше организирана в сътрудничество с Българско-украинската индустриална камара с участие на Сдружение за българо-украинска дружба и сътрудничество.

В конференцията взеха участие около 30 представители на бизнеса от Украйна и България, ръководители на сдружения на предприемачи и браншови организации, както и бизнес компании

 

«назад
ФотогалерияБългарияУкрайнаПроекти
© 2009 СБУДС. Всички права запазени.