Дългоочакваният мач: Кличко - Пулев се състоя!

На 15 ноември 2014 година в зала "О2 Арена" в град Хамбург, Германия  Владимир Кличко се срещна с Кубрат Пулев в битката на годината.

Владимир Кличко украински боксьор,  Олимпийски шампион през 1996 г. в свръхтежка категория и световен шампион по бокс при професионалистите, притежател на 5 шампионски пояса в професионалния бокс.

Кубрат Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален състезател, най-известният български боксьор в момента

Българинът Кубрат Пулев не успя да спечели световната титла за професионалисти в свръхтежка категория за пояса на Международната боксова федерация (IBF), след като загуби двубоя от световния шампион Владимир Кличко пред 16 000 зрители в зала "О2 Арена".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=518535

 

СДРУЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРО-УКРАИНСКА ДРУЖБА И СЪТРУДНИЧЕСТВО е организация с нестопанска цел, създадена през 2008 година в град София, съгласно Закона за юридическите лица с нестопанска цел.

Основните цели на Сдружението: да популяризира и развива съвместни обществени, културни и икономически начинания и инициативи на граждани от България и Украйна, като организира и подпомага обществени и икономически мероприятия, срещи, семинари и всякакви форуми от подобен характер на граждани, търговски и нестопански организации от двете страни. Да съдейства за развитие и подобряване на културните, обществените и търговските отношенията между двете страни. Да подпомага и участва в прояви на държавни и неправителствени организации, свързани с подобряването на отношенията в духовната, културната, научната , стопанскатаи други области между България и Украйна.

«назад
ФотогалерияБългарияУкрайнаПроекти
© 2009 АБУДС. Всі права захищені.